Programlehetőségek

Az üdülő ideális a pihenésre és kikapcsolódásra vágyók számára.

Az üdülő területén van lehetőség focira, röplabdára, tollaslabdára. Rendelkezésre állnak bográcsozáshoz, grillezéshez kialakított helyek.

Élő Tisza: Az élő Tisza nyáron strandolási és túrázási lehetőségeket kínál, míg télen a gát remek szánkózó hely. Homokos szabadstrand, és hajóállomás is található, ahol sétahajózásra lehet jelentkezni.

Holt-Tisza: A településen található holtágak nyáron horgászási lehetőséget, valamint az egyedülálló növény és állatvilág megfigyelését, míg télen kiváló korcsolyázási lehetőséget biztosítanak.

Termálfürdők: Az év egészében elérhető a közvetlen közelben található Tisza-parti termálfürdő, valamint nyáron a Kerekdombon található fürdő is üzemel.
www.thermaltiszapart.eu

Tiszakürti Arborétum: A Tiszakécskétől 20km-re található arborétum kiváló kirándulási lehetőséget nyújt, miközben megismerhetjük a térség növényvilágát.
www.arboreta.hu

Kisvonat: A településen városnéző kisvonat közlekedik, igény szerint bérelhető is.

Kerékpározás: A táj és a terep adottságai kiválóan alkalmasak kerékpártúrákra is. A város 15 km kiépített kerékpárúttal rendelkezik, valamint a tiszai gát környező része is jól bejárható kerékpárral. Az üdülőben van lehetőség ingyen kerékpárt kölcsönözni, legfeljebb 16 darabot.

Horgászat vadászat: www.tkkshe.hu